Υποδεχόμαστε το εξυπνο ασύρματο σύστημα συναγερμού Chuango AW1. Είναι ιδανικό για να έχετε τον έλεγχο ασφαλείας του σπιτιού σας ή του καταστήματός σας. Ο συναγερμός συνδέεται ασύρματα στο internet, εσείς εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο Android ή iOS κινητό σας και μπορείτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις και να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις παραβίασης. Ξεχάστε τις κλήσεις και τα κέντρα λήψης σημάτων. Πλέον ο AW1 σας στέλνει ειδοποίηση (push notifiation) ακαριαία στο κινητό σας! Είναι απλός και φιλικός στη χρήση, ενώ είναι εύκολος στην εγκατάσταση και με αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Επιπλέον χάρη στην ασύρματη τεχνολογία:

 • δέχεται έως 30 περιφεριακά όπως αισθητήρες κίνησης, επαφές πόρτας-παραθύρου, σειρήνες, πληκτρολόγια, κ.α.
 • όλα συνδέονται ασύρματα με την κεντρική μονάδα
 • η ασύρματη σύνδεση σας απαλλάσσει από αντιαισθητικά καλώδια, μερεμέτια. Ιδανικό για καινούρια ή ενοικιασμένα κτίρια που δεν θέλετε να κάνετε επεμβάσεις στους τοίχους
 • μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και να μεταφέρετε το σύστημα σε άλλο κτίριο.
 • εφαρμογή για επικοινωνία και διαχείριση από iPhone και Android.
 • Εγγύηση 2 χρόνια.Κεντρική Μονάδα


Το κεντρική μονάδα τοποθετείται επιτοίχια ή επιτραπέζια, συνδέεται με τροφοδοτικό σε πρίζα παροχής ρεύματος και διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία για περιπτώσεις διακοπής ρεύματος. Πάνω στην κεντρική μονάδα μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 30 περιφεριακά/αισθητήρια.

 Περιφεριακά


PIR-910 Αισθητήρας κίνησης (ραντάρ χώρου). Ανιχνεύει κάθε κίνηση στο χώρο και δίνει σήμα ασύρματα στην κεντρική μονάδα. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου ΑΑ και σας ειδοποίει πριν εξαντληθεί η ενέργειά τους. Διαθέτει σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Περιλαμβάνει τις μπαταρίες και τα υλικά στερέωσης (βίδες-ουπατ). Ο AW1 περιλαμβάνει (1) προσυνδεδεμένο αισθητήρα κίνησης PIR-910.
DWC-102 Ασύρματη μαγνητική παγίδα για πόρτα ή παράθυρο που δίνει σήμα στο κεντρικό πάνελ για τυχόν παραβιάσεις πριν υπάρξει εισβολή στον χώρο σας. Τοποθετείται με βίδες ή με τα περιλαμβανόμενα αυτοκόλλητα 3Μ. Λειτουργεί με 1 μπαταρία τύπου ΑΑ και σας ειδοποίει πριν εξαντληθεί η ενέργειά τους. Περιλαμβάνει τις μπαταρίες και τα υλικά στερέωσης.

Ο AW1 περιλαμβάνει (1) προσυνδεδεμένο αισθητήρα κίνησης DWC-102.SMK-500 Ασύρματος ανιχνευτής καπνού που λειτουργεί με φωτοηλεκτρική τεχνολογία εντοπισμού καπνού και φωτιάς. Διαθέτει εμβέλεια έως 100 μέτρα και καλύπτει χώρους έως και 20m². Διαθέτει ένταση ήχου 85dB και επανέρχεται αυτόματα στην αρχική του κατάσταση. Λειτουργεί με 1 μπαταρία 9V και σας ειδοποίει πριν εξαντληθεί η ενέργειά τους. Περιλαμβάνει τις μπαταρίες και τα υλικά στερέωσης.
GT-126 Ασύρματος ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων. Διαθέτει ειδικό αισθητήρα συχνοτήτων που ενεργοποιεί τον συναγερμό κατά την θραύση κρυστάλλων σε απόσταση έως και 6 μέτρα. Λειτουργεί με παροχή ρεύματος από τροφοδοτικό.

WS-280 Ασύρματη Σειρήνα Εξωτερικού Χώρου. Λειτουργεί με τροφοδοτικό 12V και διαθέτει εσωτερικά μπαταρία λιθίου με έως 3 ημέρες αυτονομία. Περιλαμβάνει το τροφοδοτικό, την μπαταρία και τα υλικά στερέωσης.
KP-700 Aσύρματο Πληκτρολόγιο για όπλιση - αφόπλιση του συναγερμού με κωδικό PIN, RFID tags, επαγωγικές κάρτες. Έχει εμβέλεια 80 μέτρα και λειτουργεί με 3 μπαταρίες AAA. Περιλαμβάνει τις μπαταρίες και τα υλικά στερέωσης.
SOS-100 Ασύρματο κουμπί πανικού για ακαριαία ενεργοποίηση του συναγερμού. Διαθέτει εμβέλεια 80 μέτρα και είναι ιδανικό για παιδιά και ηλικιωμένους.

RC-80 Τηλεχειριστήριο. Λειτουργεί ακριβώς όπως και τα τηλεχειριστήρια συναγερμών των αυτοκινήτων. Οπλίζει και αφοπλίζει τον συναγερμό πατώντας το ανάλογο κουμπί. Μικρό σε μέγεθος, μεταφέρετε εύκολα μαζί με τα κλειδία σας.

Ο AW1 περιλαμβάνει (2) προσυνδεδεμένα τηλεχειριστήρια RC-80.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

CHUANGO AW1: ΑΣΥΡΜΑΤO ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ WIFI

 • Κατασκευαστής: Chuango
 • Κωδικός Προϊόντος: PN08629
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 168,99€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 144,44€